Menu

Brand Promoter | Online Marketing

Location: Ajnala, Punjab

Category: Digital Marketing Expert Jobs

Will Handle All The Social Media Of Company.Boost Sales. Arrange Promotional Events. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Social Media | Facebook Admanager

More info about this Brand Promoter - Online Marketing Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Chillway Foods will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Chillway Foods expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Chillway Foods expects the candidate to have the following skills: Facebook admanager, Social media.

6. How much experience is required for this job?

Ans. Chillway Foods expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Village.Panj graian nijjaran

Near Ajnala

Amritsar.

8. What are the timings of this job?

Ans. Chillway Foods expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website