Bus Driver
Drive Bus As Per Given Route. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Bus
More info about this Bus Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Edify School will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Edify School expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3 Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Edify School expects the candidate to have the following skills: Bus.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Edify School expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: House No. 141, Mangor Hill, Vasco Da Gama, Goa, NA.
8. What are the timings of this job?
Ans. Edify School expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday