Job Description
More info about this Business Development Officer Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. CPST INFORMATICS OPC PRIVATE LIMITED will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. CPST INFORMATICS OPC PRIVATE LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. CPST INFORMATICS OPC PRIVATE LIMITED does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. CPST INFORMATICS OPC PRIVATE LIMITED expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot number - 67, Pujit Plaza, Office number - 107, Sector 11, CBD Belapur, Belapur, Maharashtra 400614.
8. What are the timings of this job?
Ans. CPST INFORMATICS OPC PRIVATE LIMITED expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Business Development Officer position is now open for candidates interested in the MIS Executive sector. This role in navi mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in MIS Executive is a plus.
