Job Description
More info about this Cab Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ec Wheels Private Limited (Snape Cabs) will provide a salary in the range of 20000 INR to 28000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ec Wheels Private Limited (Snape Cabs) expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ec Wheels Private Limited (Snape Cabs) expects the candidate to have the following skills: Ola, Uber.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Ec Wheels Private Limited (Snape Cabs) expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Snap E Cabs Training & Onboarding Center - Near Shiksha Niketan School, Sector V 215 Bus stand Mahishbathan, 2nd floor.
8. What are the timings of this job?
Ans. Ec Wheels Private Limited (Snape Cabs) expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Cab Driver position is now open for candidates interested in the Driver Jobs sector. This role in West Bengal offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Driver Jobs is a plus.
