Job Description
More info about this Cab Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Deetya Travels will provide a salary in the range of 18000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Deetya Travels expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Deetya Travels expects the candidate to have the following skills: Ola, Uber.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Deetya Travels expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Near By Chintal Hiway Near Arya Hospital Hyderabad, Room and Food available.
8. What are the timings of this job?
Ans. Deetya Travels expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Cab Driver position is now open for candidates interested in the Driver Jobs sector. This role in Bhimadole offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Driver Jobs is a plus.
