Menu

Cab Driver

Location: Modinagar, Uttar Pradesh

Category: Driver Jobs

Drive Ola/Uber/Other Cab Car. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Ola, Uber

More info about this Cab Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Self Business will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Self Business expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Self Business expects the candidate to have the following skills: Ola, Uber.

6. How much experience is required for this job?

Ans. Self Business expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shyam Bihar phase -1.

8. What are the timings of this job?

Ans. Self Business expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website