Menu

Cafe Staff

Location: Balaghat, Madhya Pradesh

Category: MIS Executive

Need Main Chef And Helper In Making Food And Prepare Ingredients. Stay And Food Will Be Free From Our Side.

More info about this Cafe Staff Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Frozen Bottle will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Frozen Bottle expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Frozen Bottle does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Balaghat main road.

8. What are the timings of this job?

Ans. Frozen Bottle expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website