Job Description
More info about this Cake Chef Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Yummilicious Cakes N more will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Yummilicious Cakes N more expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Yummilicious Cakes N more expects the candidate to have the following skills: Bakery, Desert, Fast food.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Behind Bank of Maharashtra | 25 minutes from Wagholi station by Bus.
8. What are the timings of this job?
Ans. Yummilicious Cakes N more expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Cake Chef position is now open for candidates interested in the Cook / Chef Jobs sector. This role in Ashtapur, Maharashtra offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Cook / Chef Jobs is a plus.
