Job Description
Its Online Cam Modelling Work With Proper Safe And Secure, We Also Provide Accommodation And Travelling Fee/ Charge For Worker. Intrested Person Can Easily Call Me After Knowing Description. Its 18 Plus Work At Our Own Bgc Cam Site. With 100Percent Safe With Secure, Call Me For More Information About. If Interested. Type : Domestic | Languages : English, Hindi
More info about this Call Center Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Telecalling / call Center will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Telecalling / call Center expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Telecalling / call Center expects the candidate to have the following skills: Domestic, English, Hindi.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bgc cam work.
8. What are the timings of this job?
Ans. Telecalling / call Center expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Call Center Executive position is now open for candidates interested in the BPO Jobs sector. This role in Kolkata, West Bengal offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in BPO Jobs is a plus.
