Job Description
Rs. 12000 - Rs. 14000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Kankarbagh
Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Additional Info
Daily Advertisement Ke Liye Branding Car Drive Karna Hai. Part Time Ke Liye Bhi Available Hai. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about Car Driver Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bhardwaj Intitute will provide a salary in the range of 12000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bhardwaj Intitute expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bhardwaj Intitute does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Bhardwaj Intitute expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: E-28, P.C.Colony, opposite Old water tank (Patliputra stadium),Near Mlahi parkri, kankarbagh, Patna.
8. What are the timings of this job?
Ans. Bhardwaj Intitute expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Car Driver position is now open for candidates interested in the Driver Jobs sector. This role in Patna offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Driver Jobs is a plus.
