Car driver
Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna. Candidate Also Do Factory Helper Works. Private Car
More info about this Car Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Fashion Product will provide a salary in the range of 8000 INR to +000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Fashion Product expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Fashion Product expects the candidate to have the following skills: Private car.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Adgaon ,Nashik,Maharashtra,431513.
8. What are the timings of this job?
Ans. Fashion Product expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday