Job Description
Car Driver Instructor
R
Rajasthan School of Motoring (1+62)
Jaipur, Rajasthan
Apply on WorkIndia.in
1 day ago
₹10T a month
Full–time
Required Candidate For Car Driver Instructor.
More info about this Car Driver Instructor Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Rajasthan School of Motoring (1+62) will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Rajasthan School of Motoring (1+62) expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Rajasthan School of Motoring (1+62) does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Chaura Rasta, Choura Rasta, Near Golcha Cinema, Chaura Rasta, Jaipur, Rajasthan 302001.
8. What are the timings of this job?
Ans. Rajasthan School of Motoring (1+62) expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Car Driver Instructor position is now open for candidates interested in the Driver Jobs sector. This role in Jaipur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Driver Jobs is a plus.
