Job Description
More info about this Car Driving Instructor Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. HARE KRISHNA MOTOR DRIVING TRAINING SCHOOL will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. HARE KRISHNA MOTOR DRIVING TRAINING SCHOOL expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. HARE KRISHNA MOTOR DRIVING TRAINING SCHOOL does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. HARE KRISHNA MOTOR DRIVING TRAINING SCHOOL expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: A1173, Block A, GALI NO. 20 BUDH VIHAR PHASE II, Sector 23, Rohini, Delhi, 110086.
8. What are the timings of this job?
Ans. HARE KRISHNA MOTOR DRIVING TRAINING SCHOOL expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Car Driving Instructor position is now open for candidates interested in the Driver Jobs sector. This role in New Delhi offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Driver Jobs is a plus.
