Job Description
More info about this Car Mechanic Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. VIKAS ENGINEERING WORKS Maruti will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. VIKAS ENGINEERING WORKS Maruti expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. VIKAS ENGINEERING WORKS Maruti expects the candidate to have the following skills: Car servicing, Mechanical.
6. How much experience is required for this job?
Ans. VIKAS ENGINEERING WORKS Maruti expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: BHOMA, Kundaim Industrial Estate, Goa 403110.
8. What are the timings of this job?
Ans. VIKAS ENGINEERING WORKS Maruti expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Car Mechanic position is now open for candidates interested in the MIS Executive sector. This role in Velha Goa offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in MIS Executive is a plus.
