Job Description
More info about this Car Mechanic Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Siddhi Motors will provide a salary in the range of 7000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Siddhi Motors expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Siddhi Motors expects the candidate to have the following skills: Car servicing.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Siddhi Motors expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7 Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Housing Board, Navelim, New Zariwaddo, Rumdamol, Davorlim, Goa 40360.
8. What are the timings of this job?
Ans. Siddhi Motors expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Car Mechanic position is now open for candidates interested in the Technician Jobs sector. This role in Davorlim offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Technician Jobs is a plus.
