Job Description
More info about this Car Painter Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kabirs Car Spa will provide a salary in the range of 20000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kabirs Car Spa expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kabirs Car Spa expects the candidate to have the following skills: Car servicing, Painting.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Kabirs Car Spa expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 7465+XQC, BEPQUEGAL, Vodlemol Cacora, Goa NA.
8. What are the timings of this job?
Ans. Kabirs Car Spa expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Car Painter position is now open for candidates interested in the Technician Jobs sector. This role in Vodlemol Cacora offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Technician Jobs is a plus.
