Job Description
₹15 हज़ार–₹18 हज़ार प्रति माह
फ़ुल-टाइम
Show Cars To Customers, Explain Features And Benefits, Financing Schemes. Help With Invoicing And Close Sales Process. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Car
More info about this Car Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. K P AUTOMOTIVES PVT. LTD. will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. K P AUTOMOTIVES PVT. LTD. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. K P AUTOMOTIVES PVT. LTD. expects the candidate to have the following skills Car.
6. How much experience is required for this job?
Ans. K P AUTOMOTIVES PVT. LTD. expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: SHYAM NAGAR, JAIPUR.
8. What are the timings of this job?
Ans. K P AUTOMOTIVES PVT. LTD. expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 07:00 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Car Sales Executive position is now open for candidates interested in the Counter Sales Jobs sector. This role in Jaipur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Counter Sales Jobs is a plus.
