Job Description
More info about this Car Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sree Balaji Cars will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sree Balaji Cars expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sree Balaji Cars expects the candidate to have the following skills: Car servicing.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No 125-C, Rayakottai Ring Road, Hosur HO, Hosur - 63510+ (Near Elite Swimming Pool).
8. What are the timings of this job?
Ans. Sree Balaji Cars expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Car Technician position is now open for candidates interested in the Technician Jobs sector. This role in Hosur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Technician Jobs is a plus.
