Job Description
More info about this Car Washer Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bosco Garage Service Point will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bosco Garage Service Point expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bosco Garage Service Point expects the candidate to have the following skills: Car servicing, Washing.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Car Wash Station, Navelim Margao, Navelim, Goa - 403707 (Near Bushan Electronic Shop,Near Capricorn Bar).
8. What are the timings of this job?
Ans. Bosco Garage Service Point expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Car Washer position is now open for candidates interested in the MIS Executive sector. This role in Margao, offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in MIS Executive is a plus.
