Job Description
More info about this Cashier Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Henry's Amigos Snacks Junction & Juice Center will provide a salary in the range of 8000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Henry's Amigos Snacks Junction & Juice Center expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Henry's Amigos Snacks Junction & Juice Center does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Henry's Amigos Snacks Junction & Juice Center expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Colva Beach Rd, Fatona, Colva, Goa 403708.
8. What are the timings of this job?
Ans. Henry's Amigos Snacks Junction & Juice Center expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Cashier position is now open for candidates interested in the Bank Jobs sector. This role in Vanelim offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Bank Jobs is a plus.
