Cctv Technician
Apply on WorkIndia.in
Cctv Technician
I
Infograzy Smart Solution
Rajasthan
Apply on WorkIndia.in
17 hours ago
₹15T–₹20T a month
Full–time
Go To Customer Places And Install/Repair Cctv Camera. CCTV
More info about this Cctv Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Infograzy Smart Solution will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Infograzy Smart Solution expects the desired candidate to have the following educational requirement Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Infograzy Smart Solution expects the candidate to have the following skills: Cctv.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: A26/G, Bhartiya Path, Kanti Chandra Road, Jaipur.
8. What are the timings of this job?
Ans. Infograzy Smart Solution expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 07:00 PM | Monday to Saturday