Job Description
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (Camera Installation And Service. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | CCTV
More info about this Cctv Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. indu enterprises will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. indu enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. indu enterprises expects the candidate to have the following skills: Cctv.
6. How much experience is required for this job?
Ans. indu enterprises expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Lg 1 vikaram square scheam no 71 sector c ranjeet Hanuman mandir main road indore
near reliance fre.
8. What are the timings of this job?
Ans. indu enterprises expects the candidate to work for the following hours: 10.30 AM - +.30PM | Monday to sunday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Cctv Technician position is now open for candidates interested in the Technician Jobs sector. This role in Indore offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Technician Jobs is a plus.
