Cctv Technician|Cctv Engineer
Job details
Job description, work day and responsibilities
Knowledge Of Cctv Camera Installation / Computer Hardware And Networkinginstallation Of Cctv & Access Control Solutions, Biometric, Epabx-Intercom, Boom Barrier, Pa System And Routine Servicing/Maintenance, Predominantly Within Industrial And Residential Sector. Finding Faults, Repairing Or Replacing Necessary Equipment Flexible Approach To Working. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | CCTV, Fire Fighting Equipment | Skills Needed : Electrician
More info about this Cctv Technician/Cctv Engineer Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ibox Infocom Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ibox Infocom Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ibox Infocom Pvt. Ltd. expects the candidate to have the following skills: Cctv, Electrician, Fire fighting equipment.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Ibox Infocom Pvt. Ltd. expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 204, 2nd Floor, Kartik Plaza, Amberhai Extn., Sector - 1+, Dwarka, New Delhi - 110075.
8. What are the timings of this job?
Ans. Ibox Infocom Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: 10:00 am - 07:00pm | Monday to Saturday
Company address
You will be redirected to another website to apply.
Offer ID: #762965,
Published: 2 weeks ago,
Company registered: 2 years ago