Menu

Cctv Technician|Cctv Engineer

Location: New Delhi, Delhi

Category: Technician Jobs

Knowledge Of Cctv Camera Installation / Computer Hardware And Networkinginstallation Of Cctv & Access Control Solutions, Biometric, Epabx-Intercom, Boom Barrier, Pa System And Routine Servicing/Maintenance, Predominantly Within Industrial And Residential Sector. Finding Faults, Repairing Or Replacing Necessary Equipment Flexible Approach To Working. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | CCTV, Fire Fighting Equipment | Skills Needed : Electrician

More info about this Cctv Technician/Cctv Engineer Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Ibox Infocom Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Ibox Infocom Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Ibox Infocom Pvt. Ltd. expects the candidate to have the following skills: Cctv, Electrician, Fire fighting equipment.

6. How much experience is required for this job?

Ans. Ibox Infocom Pvt. Ltd. expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 204, 2nd Floor, Kartik Plaza, Amberhai Extn., Sector - 1+, Dwarka, New Delhi - 110075.

8. What are the timings of this job?

Ans. Ibox Infocom Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: 10:00 am - 07:00pm | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website