Chartered accountant
Maintaining Financial Records, Suggesting Financial Advice, Auditing, Taxation, Maintaining Tax Files, Coordinating With Accounts Team. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Taxation, Audit | Skills Needed : Tally
More info about this Chartered Accountant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. THE KRIYAL GROUP will provide a salary in the range of 20000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. THE KRIYAL GROUP expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. THE KRIYAL GROUP expects the candidate to have the following skills: Audit, Tally, Taxation.
6. How much experience is required for this job?
Ans. THE KRIYAL GROUP expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: CIVIL LINES JAIPUR.
8. What are the timings of this job?
Ans. THE KRIYAL GROUP expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday