Job Description
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Heritage haweli will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Heritage haweli expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Heritage haweli expects the candidate to have the following skills: Non veg, North indian, Tandoor, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Heritage haweli expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 100 ft road, shobagpura, udaipur 313001.
8. What are the timings of this job?
Ans. Heritage haweli expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Chef position is now open for candidates interested in the Cook / Chef Jobs sector. This role in Rajasthan offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Cook / Chef Jobs is a plus.
