Menu

Chef

Location: Bicholim, Goa

Category: Cook / Chef Jobs

Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Chinese | Restaurant Experience

More info about this Chef Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Saisam will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Saisam expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Saisam expects the candidate to have the following skills: Chinese, Restaurant experience.

6. How much experience is required for this job?

Ans. Saisam expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bicholim goa.

8. What are the timings of this job?

Ans. Saisam expects the candidate to work for the following hours: 4.30PM to 7.30pm | Tuesday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website