Job Description
More info about this Chief Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. R7 DHABA will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. R7 DHABA expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. R7 DHABA expects the candidate to have the following skills: Fast food, Head chef, North indian, Restaurant experience, Tandoor, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. R7 DHABA expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Dust-sbs nagar near banga.
8. What are the timings of this job?
Ans. R7 DHABA expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Chef cook position is now open for candidates interested in the Cook / Chef Jobs sector. This role in New Chandigarh offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Cook / Chef Jobs is a plus.
