Menu

Chef

Location: Kolkata, West Bengal

Category: Cook / Chef Jobs

1T–₹16T a month

Full–time

Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. Must Know Continental Cooking And Making Coffee And Juices. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Non Veg, Continental, Veg | Coffee-Tea-Juice, Restaurant Experience

More info about this Chef Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Blue Flamingo Hospitality will provide a salary in the range of 1000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Blue Flamingo Hospitality expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Blue Flamingo Hospitality expects the candidate to have the following skills: Coffee-tea-juice, Continental, Non veg, Restaurant experience, Veg.

6. How much experience is required for this job?

Ans. Blue Flamingo Hospitality expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Blumingo Cafe, Shop No +, Ground Floor, Bhoomi Heights CHS, plot 5 & 6, Near Belgian Waffles, Sector 8, Kharghar, Navi Mumbai.

8. What are the timings of this job?

Ans. Blue Flamingo Hospitality expects the candidate to work for the following hours: 11 - 10:30 PM | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website