Job Description
More info about this Chief Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Aqua bar&grill will provide a salary in the range of 1000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Aqua bar&grill expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Aqua bar&grill expects the candidate to have the following skills: Chinese, Commi1, Commi2, Head chef, Non veg, Restaurant experience, Tandoor, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Aqua bar&grill expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: I want to a good chef in tandoor and indian.
8. What are the timings of this job?
Ans. Aqua bar&grill expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Chief Cook position is now open for candidates interested in the Cook / Chef Jobs sector. This role in Barnala offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Cook / Chef Jobs is a plus.
