Job Description
The Chief Cook Is Board Responsible For Coordinating The Preparation And Cooking Of All Meals On The Vessel. Note: Dried Snacks, Burger, Petties, French Fries, Veg Kabab And All Frozen And Dry Items. Chef Must Be Knowledge About Food Preservation. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Fast Food, Restaurant Experience | Skills Needed : Veg, Non Veg
More info about this Chief Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. R.J.Food Production will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. R.J.Food Production expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. R.J.Food Production expects the candidate to have the following skills: Fast food, Non veg, Restaurant experience, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. R.J.Food Production expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 171,SURAJPOL Anaj mandi road ,nagtalai,jaipur,jaipur,rajasthan,302003,..
8. What are the timings of this job?
Ans. R.J.Food Production expects the candidate to work for the following hours: 8:00 AM - 8:00 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Chief Cook position is now open for candidates interested in the Cook / Chef Jobs sector. This role in Jaipur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Cook / Chef Jobs is a plus.
