Job Description
More info about this Chief Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. MTG Hospitality pvt ltd will provide a salary in the range of 18000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. MTG Hospitality pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. MTG Hospitality pvt ltd expects the candidate to have the following skills: Chinese, Coffee-tea-juice, Commi2, Continental, Desert, Fast food, Head chef, Non veg, North indian, Restaurant experience, South indian, Tandoor, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. MTG Hospitality pvt ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bhandarwada palyem, North, Pernem, Goa 403512.
8. What are the timings of this job?
Ans. MTG Hospitality pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Chief Cook Pernem position is now open for candidates interested in the BPO Jobs sector. This role in Pernam offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in BPO Jobs is a plus.
