Job Description
More info about this Circle Head -Field Sales Manager Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Eureka Forbes Ltd will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Eureka Forbes Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Eureka Forbes Ltd expects the candidate to have the following skills: B2c, Bike.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Eureka Forbes Ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Siva Reddy Yaramala, EUREKA FORBES LIMITED - "D NO 27-18-3+ 2ND FLOOR, CONGRESS PARTY OFFICE ROAD GOVERNERPET, ABOVE MARUTHI SUZUKI SPARES,VIJAYWADA 520002 - Mob - .
8. What are the timings of this job?
Ans. Eureka Forbes Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Circle Head |Field Sales Manager position is now open for candidates interested in the Counter Sales Jobs sector. This role in Vijayawada offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Counter Sales Jobs is a plus.
