Menu

Cleaning Staff

Location: Sohna, Haryana

Category: Housekeeping Jobs

₹8T–₹8.5T a monthFull–time

Cleaning Aur Dusting Karna Hai Aur Chai / Pani Serve Karna Hai.

More info about this Cleaning Staff Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Gaia International will provide a salary in the range of 8000 INR to 8500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Gaia International expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Gaia International does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: A/82 NKV COLONY jail road Dhumaspur Gurgaon HARYANA 122103.

8. What are the timings of this job?

Ans. Gaia International expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website