Job Description
More info about this Coaching Classes Admin Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Arya Academy will provide a salary in the range of 7000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Arya Academy expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Arya Academy expects the candidate to have the following skills Basic excel, Computer, File and paperwork management, Ms cit, Record management.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Arya Academy, first floor, Laxmi Society, Sambhaji Nagar, Sahar Road, Andheri East, Mumbai - 40006+. Opp. VijayNagar Society D-Mart, Near HDIL-Kaledonia | 10 minutes from Andheri station by Walking.
8. What are the timings of this job?
Ans. Arya Academy expects the candidate to work for the following hours: 2-30 to +-30 Monday to Saturday preferable.. can 7 am to 3 am or 11 am to 7 pm also will fine
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Coaching Classes Admin position is now open for candidates interested in the Admin Executive sector. This role in Andheri offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Admin Executive is a plus.
