Job Description
More info about this Compliance Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Biz Iuris Consulting India Limited will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Biz Iuris Consulting India Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Biz Iuris Consulting India Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Biz Iuris Consulting India Limited expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Landge Landmark, Office No. 403,4th Floor, Old Mumbai - Pune Hwy, Kasarwadi, Pimpri-Chinchwad, Maharashtra 411034.
8. What are the timings of this job?
Ans. Biz Iuris Consulting India Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Compliance Executive position is now open for candidates interested in the MIS Executive sector. This role in Pimpri-Chinchwad offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in MIS Executive is a plus.
