Job Description
More info about this Computer Hardware Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. I-Set Solutions will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. I-Set Solutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. I-Set Solutions expects the candidate to have the following skills: Computer repair.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B-327, Shanti Shopping Center, Near Railway Station, Mira Road East. Mumbai 401107..
8. What are the timings of this job?
Ans. I-Set Solutions expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Computer Hardware Technician position is now open for candidates interested in the Technician Jobs sector. This role in Mira Bhayandar, offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Technician Jobs is a plus.
