Job Description
More info about this Computer Hardware Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Om Sai Credit Collection Servicess Pvt Ltd will provide a salary in the range of 18000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Om Sai Credit Collection Servicess Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Om Sai Credit Collection Servicess Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Computer repair.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Om Sai Credit Collection Servicess Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Om Sai Credit Collection Services Pvt. Ltd.Anak Apartment 2nd floor 20+,Shiral Sheth Chowk Near Aayappa Mandir.Opp to KEM Hospital Gate No 03Rasta Peth Pune 411011.
8. What are the timings of this job?
Ans. Om Sai Credit Collection Servicess Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Computer Hardware Technician position is now open for candidates interested in the Technician Jobs sector. This role in Pune offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Technician Jobs is a plus.
