Job Description
More info about this Computer Operator Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SRI TV CHANNEL will provide a salary in the range of 7000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SRI TV CHANNEL expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3 Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SRI TV CHANNEL does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. SRI TV CHANNEL expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: SRI TV SIRA MAIN ROAD KANAKA BUILDING THUMKUR DISTIC SIRA 572104THALUK 572137.
8. What are the timings of this job?
Ans. SRI TV CHANNEL expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Computer Operator position is now open for candidates interested in the Data Entry Jobs sector. This role in mydala offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Data Entry Jobs is a plus.
