Job Description
Rs. 17000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate / Female Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Female only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Dombivali West
Working Hours :
10.00 am to 6.00 pm | Monday to Saturday
Additional Info
Teaching Computer As A Subject To Primary Section .Conducting Computer Practical'S And Helping Admin Staff. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Computer | Languages : English
More info about Computer Teacher Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. DON BOSCO HIGH SCHOOL will provide a salary in the range of 17000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. DON BOSCO HIGH SCHOOL expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. DON BOSCO HIGH SCHOOL expects the candidate to have the following skills: Computer, English.
6. How much experience is required for this job?
Ans. DON BOSCO HIGH SCHOOL expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Don Bosco High School,Gaodevi Hsg Scty, Saideep bldg,Gupte Rd,Dombivili W -421 202.
8. What are the timings of this job?
Ans. DON BOSCO HIGH SCHOOL expects the candidate to work for the following hours: 10.00 am to 6.00 pm | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Computer Teacher position is now open for candidates interested in the Education Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Education Jobs is a plus.
