Job Description
More info about this Computer Typist - Back Office Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ganesh Selection will provide a salary in the range of 12000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ganesh Selection expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ganesh Selection expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Internet surfing, Ms word.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sector 1 Charkop kandivali West Mumbai, Mumbai, Maharashtra 400067.
8. What are the timings of this job?
Ans. Ganesh Selection expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Computer Typist | Back Office position is now open for candidates interested in the Data Entry Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Data Entry Jobs is a plus.
