Job Description
Computer Typist - Back Office
P
Pinesucceed Technologies Pvt. Ltd
Jaipur, Rajasthan
Apply on WorkIndia.in
24 hours ago₹8T–₹10T a monthFull–time
Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work. Hindi Typing Must For This Profile.
More info about this Computer Typist - Back Office Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Pinesucceed Technologies Pvt. Ltd will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Pinesucceed Technologies Pvt. Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Pinesucceed Technologies Pvt. Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 102, Radha Swami nagar,Muhana Mandi Road, Back side of NH 11 Restro Mansarovar. Pin: 302007.
8. What are the timings of this job?
Ans. Pinesucceed Technologies Pvt. Ltd expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Computer Typist | Back Office position is now open for candidates interested in the Data Entry Jobs sector. This role in Jaipur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Data Entry Jobs is a plus.
