Job Description
More info about this Content Editor Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Book Writing will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Book Writing expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Book Writing expects the candidate to have the following skills: Book, Magazine.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Samridhi appartment, Dwarka sec 18.
8. What are the timings of this job?
Ans. Book Writing expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 6:.00 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Content Editor position is now open for candidates interested in the Content Writer Jobs sector. This role in New Delhi offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Content Writer Jobs is a plus.
