Job Description
More info about this Content Marketing - Marketing Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Reshma moulding works will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Reshma moulding works expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Reshma moulding works expects the candidate to have the following skills: Selling.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Reshma moulding works expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bhosari pune.
8. What are the timings of this job?
Ans. Reshma moulding works expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Content Marketing | Marketing position is now open for candidates interested in the Marketing Executive Jobs sector. This role in Pune offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Marketing Executive Jobs is a plus.
