Content Writer
Responsible For Planning,Researching, Writing And Analysing Content For Marketing Product Or Service. Advertising, Blog, Book, Magazine, Product Specification | Skills Needed : SEO, Social Media
More info about this Content Writer Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Pephands will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Pephands expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Pephands expects the candidate to have the following skills: Advertising, Blog, Book Magazine, Product specification, Seo, Social media.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: pephands 4th floor Trend India, Kochar Bliss Guindy Chennai - 6000+7.
8. What are the timings of this job?
Ans. Pephands expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday