Job Description
More info about this Content Writer & Editor Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. www.youngdecade.com will provide a salary in the range of 4000 INR to 5000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. www.youngdecade.com expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. www.youngdecade.com expects the candidate to have the following skills: Blog, Magazine, Social media.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 1/2, office No:202, 2nd floor, Gracia Heights, Snehlata Ganj, Devi Ahilya Marg, Above HDFC Bank, Indore, M.P., India.
8. What are the timings of this job?
Ans. www.youngdecade.com expects the candidate to work for the following hours: 3 hours a day | Monday to Saturday | Day shift
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Content Writer Editor position is now open for candidates interested in the Content Writer Jobs sector. This role in Indore offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Content Writer Jobs is a plus.
