Job Description
More info about this Content Writer & Editor Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Wabi sabi will provide a salary in the range of 22000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Wabi sabi expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Wabi sabi expects the candidate to have the following skills: Advertising, Blog, Magazine, Product specification, Seo, Social media.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Wabi sabi expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: E+ sector 6 noida 201301.
8. What are the timings of this job?
Ans. Wabi sabi expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Content Writer Editor position is now open for candidates interested in the Content Writer Jobs sector. This role in Utter pradesh offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Content Writer Jobs is a plus.
