Job Description
Rs. 15000 - Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Vaishali Nagar
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
The Sports Content Writer Is Responsible For Producing High-Quality, Engaging, And Accurate Sports Content In English. This Role Involves Writing Articles And Developing Other Content Forms To Keep Audiences Informed And Entertained About Sports News, Events, And Trends. Skills Needed : Social Media | Blog
More info about Content Writer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Fantasy Khiladi Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 15000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Fantasy Khiladi Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Fantasy Khiladi Pvt. Ltd. expects the candidate to have the following skills: Blog, Social media.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: C, 10, Mahant Swami Marg, nr. Pratap Stadium, Chitrakoot, Jaipur, Rajasthan 302021.
8. What are the timings of this job?
Ans. Fantasy Khiladi Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Content Writer position is now open for candidates interested in the Content Writer Jobs sector. This role in Jaipur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Content Writer Jobs is a plus.
