Job Description
Having Knowledge Of Continental Food, With The Right Presentation Skills. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Commi2, Restaurant Experience
More info about this Continental Chef Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. O Abraco Speciality Caffe & Deli will provide a salary in the range of 12000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. O Abraco Speciality Caffe & Deli expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. O Abraco Speciality Caffe & Deli expects the candidate to have the following skills: Commi2, Restaurant experience.
6. How much experience is required for this job?
Ans. O Abraco Speciality Caffe & Deli expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: O ABRACO Speciality Caffe & Deli,
Behind Hotel Nanutel,
Opp. HDFC Mutual funds,
Margao.
8. What are the timings of this job?
Ans. O Abraco Speciality Caffe & Deli expects the candidate to work for the following hours: Morning or afternoon shift. Once a week off
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Continental Chef position is now open for candidates interested in the Cook / Chef Jobs sector. This role in Margao offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Cook / Chef Jobs is a plus.
