Job Description
More info about this Continental Cook Cdp Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Agent Jack'S Bar Restaurant will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Agent Jack'S Bar Restaurant expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Agent Jack'S Bar Restaurant expects the candidate to have the following skills: Continental, Restaurant experience.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Agent Jack'S Bar Restaurant expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Fun Republic Mall, Fun Republic Road, Near Cinpolis, Industrial Area, Veera Desai Area, Mumbai.
8. What are the timings of this job?
Ans. Agent Jack'S Bar Restaurant expects the candidate to work for the following hours: 04:30 pm - 1:30am | Monday to Sunday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Continental Cook Cdp position is now open for candidates interested in the Cook / Chef Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Cook / Chef Jobs is a plus.
